توضیحاتی برای تغییرات شرکت ها

پس از ثبت شرکت امکان دارد ضرورت تغییرات شرکت ها از موارد ثبت شده به وجود بیاید. در مسائلی مثل تغییر شرکت ها در نشانی محل فعالیتشان، تغییر شرکت ها در رشته ی کاری ، تغییر شرکت ها در اسمی که ابتدا به ثبت رسانده اند، بیشتر یا کمتر شدن سرمایه، انتقال پست ‌های اعضای هیات مدیره، همچنین ایجاد تغییر شرکت ها در بعضی از اعضای هیات مدیره و گرفتن بعضی اعضای جدید ، مرگ برخی از اعضای هیات مدیره و جایگزینی با اعضای جدید، جا به جایی و فرستادن سهم شراکت نمودن در شرکت با مسئولیت محدود هچنین جا به جایی و فرستادن سهام در شرکت سهامی خاص و … از عنوان ها و موارد این تغییرات میباشند.

برای انجام هر مورد از تغییرات شرکت ها که گفتیم لازم است گزارش کاری جداگانه و ویژه همان گونه تغییر تنظیم و ثبت گزارش انجام بپذیرد. هر خطایی هر چند کوچک در تنظیم این گزارش ها ممکن است باعث وارد کردن خسارات اقتصادی و قضائی به شرکت و اعضای هیات مدیره بشود، بنابراین پیشنهاد می گردد تنظیم و ثبت تغییرات شرکت گزارش ها به وکیل مجرب واگذار گردد.

شرکتی که به ثبت رسیده است، دارای مشخصه هایی برای شناسایی مثل نشانی، اسم شرکت ، اسم شرکا ، میزان سهام ، هیئت مدیره ، حق امضاء و …. می باشد که همه ی این مشخصه ها در قانون های تدوین شده ی شرکت بیان شده است.

توضیحاتی برای تغییرات شرکت ها

بعضی اوقات به علت های اجباری یا اختیاری بعضی از این مشخصه ها پس از ثبت شرکت ها احتیاج به تغییر دارند. تغییرات شرکت ها با تدوین و ثبت گزارش تغییرات امکان پذیر است.گاهی برای بعضی از تغییرات بیشتر از یک گزارش لازم می باشد.

شرایط ثبت شرکت ها

برای تغییرات شرکت ها بایستی وما در هیئت مدیره تصمیم ها اتخاذ بشود و بعد از آن برای این تغییرات حتما مجمع عمومی معمولی یا مجمع عمومی ویژه ای با توجه به شکل تغییر تشکیل و با رای همه ی اعضا این تغییرات معین و اجرا می گردد.

نکته ویژه ای که موجود است این است که تغییرات شرکت ها وما و قطعا بایستی به سرعت به ثبت رسمی برسند و در مرکز ثبت شرکت ها ثبت و در رومه های کثیر الانتشار در مورد اطلاعیه صادر شود. در غیر این صورت اعمال تغییرات شرکت ها غیر مجاز بوده و به هیچ وجه وجاهت قانونی نداشته و مورد تایید مرکز ثبت شرکت ها نمی باشد.

ایجاد مجمع عمومی معمولی یا ویژه تنها با حضور همه ی سهام داران و شرکا امکان پذیر و وجاهت قانونی دارد، مگر در این صورت که برای همه ی اعضای شرکا اطلاعیه دعوت فرستاده شود در این صورت با حضور اغلب سهام داران هم امکان ایجاد مجمع وجود دارد.

تفاوت مجمع عمومی معمولی با مجمع عمومی ویژه در چیست؟

مجمع عمومی معمولی در ۴ ماه نخست دوره سال اقتصادی تشکیل در صورتی که مجمع عمومی ویژه در دیگر ماه های سال اقتصادی تشکیل می شود.

بعضی از تغییرات مثل تغییر در بیشتر شدن یا کمتر شدن سرمایه ، تغییر اسم شرکت ، تغییر رشته ی فعالیت شرکت، عدم فعالیت شرکت، تغییر سهام بدون اسم به با اسم یا بالعکس، بیشتر یا کمتر شدن تعداد مدیران شرکت ، عوض کردن صاحبان حق امضاء و… در مجمع عمومی ویژه تصمیم گیری و اعمال می شوند.

ولی بعضی از تغییرات ویژه تنها در مجمع عمومی معمولی شرایط تصمیم گیری و تغییر آن ها وجود دارد. مثل انتخاب رومه های رسمی ، معین شدن اعضا هیئت مدیره ( اصلی باشد یا علی البدل ) ، معیین کردن بازرس ها، معیین پاداش مدیرها و …

توضیحاتی برای تغییرات شرکت ها

مدارک لازم برای تغییرات شرکت ها

اسناد و مدارک ضروری برای ثبت تغییرات شرکت ها

کپی شناسنامه و کارت ملی تمامی اعضای هیئت مدیره

کپی اساس نامه شرکت

کپی اظهارنامه شرکت

کپی آگهی ثبت شرکت

کپی رومه کثیر الانتشار شرکت

کپی آخرین تغییرات

تاریخ به ثبت رسیدن تغییرات شرکت ها

مدت زمان ضروری جهت ثبت هر مدل تغییراتی در مورد شرکت های ثبت شده ۲۵ روز کاری می باشد.

گونه های مختلف تغییرات شرکت ها

توقف فعالیت شرکت

کمتر شدن یا بیشتر شدن سرمایه شرکت

ورود و یا خارج شدن شریک یا شرکا

تعویض اسم شرکا

عوض شدن رشته ی فعالیت شرکت

عوض شدن شرکت

توضیحاتی برای تغییرات شرکت ها

توضیحاتی برای تغییرات شرکت ها

عوض شدن دارندگان اجازه ی امضا که حتی می شود، حق امضا را به یک فرد به شکل منفرد داد یه بلعکس به همه ی شرکا داد

تبدیل سهام شرکت به بانام یا بی نام

جا به جایی سهام که تنها در شرکت های سهامی خاص انجام می پذیرد

عوض شدن مواد اساسنامه شرکت

تصویب تراز سود و خسارت

تعیین و ثبت بیلان مالی

انتخاب یا تمدید بازرس ها

انتخاب یا تمدید اعضای هیات مدیره

تعیین سمت هیات مدیره

تغییر حق امضا

توضیحاتی برای تغییرات شرکت ها

توقف فعالیت شرکت:

توقف کردن شرکت ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد. ساده ترین این علت عبارتند از:

_ رأی مجمع عمومی ویژه دارندگان سهام.

_ به انجام رساندن رشته ی فعالیت شرکت که دلیل اصلی ثبت شرکت بوده و یا امکان ناپذیر بودن رشته ی فعالیت.

_ در صورت شکست اقتصادی و یا صادر شدن حکم دادگاه.

در صورتی که شرکتی قصد داشته باشد به صورت همزمان چندین تغییر در شرکت به وجود بیاورد مانند تغییر نشانی، تغییر در سهام و… بایستی برای هر کدام به صورت جداگانه گزارش تنظیم نماید و برای هر یک از آنها به صورت منفرد پذیرش بگیرد و اگر گزارش ای فاقد پذیرش اینترنتی همراه با گزارشی که در سیستم پذیرش شده اند برگردانده شود گزارش نیز رد میشود.

شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک   ثبت فردا مراجعه کنید یا با شماره تماس ۴۳۹۳۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمائید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها