ثبت موسسه

ثبت موسسه برای کسانی که نمی خواهند شریکی داشته باشند و یا اینکه با شریک مشکلات متعددی برایشان به وجود می آید بسیار مناسب می باشد. امروزه بسیاری از افراد از آنجایی که می خواهند تنهایی کار کنند و کار کردن با شریک را دوست ندارند به جای اینکه شرکتی را ثبت کنند اقدام به ثبت موسسه می نمایند. ثبت کردن موسسه یکی از بهترین راه حل هایی می باشد که شرایط کاری شما را بهتر می کند و همچنین روابط اجتماعی بهتری را برایتان مهیا می نماید. شما برای ثبت موسسه باید با ویژگی های آن آشنایی کاملی داشته باشید و سپس اقدام به ثبت کنید.

ثبت موسسه

یکی از مهمترین اهدافی که در ثبت موسسه دنبال می شود و باید نسبت به آن آگاهی داشته باشید این است که برای اهداف تجاری تاسیس نمی شود. یعنی شما باید برای مقاصدی که تجاری نیستند اقدام به ثبت موسسه نمایید، مقاصدی مانند امور خیریه، علمی، ادبی و … که تاسیس هر یک از آنها ویژگی های خاصی دارد. در واقع باید بدانید آنچه که در تعریف یک موسسه بسیار مهم می باشد این است که، برای اهداف تجاری تاسیس نشود و موضوع فعالیت های آن برای امور خیرخواهانه باشد. بسیاری از افراد امروزه اقدام به چنین کاری می کنند و در واقع شرایط کاری در این موسسه نسبت به ثبت شرکت ها بهتر است.

بسیاری از افراد بر این باور هستند که ثبت موسسه هیچ سودی ندارد، در صورتی که باید بدانید ثبت کردن موسسات می تواند به قصد تقسیم سود و جلب منافع مادی باشد و اگر چنین قصدی داشته باشید باید بدانید که قصد شما هیچ منافاتی با ماهیت شکل گیری موسسه ندارد، بلکه تنها چیزی که در این بین اهمیت دارد عملکرد موسسات می باشد و همچنین اینکه وارد فعالیت هایی که تجاری هستند وارد نشود.

ثبت موسسه

فواید ثبت موسسه :

اگر شما موضوعی را که برای ثبت موسسه خود انتخاب کرده اید غیر تجاری می باشد باید از قالب اصلی آن اهدافی را بیرون بکشید که بتوانید به هدف های خود برسید. در واقع شما باید بتوانید سود خود را از این موسسات به دست آورید. شما امروزه موسسه های بسیاری را در سطح شهر مشاهده می کنید، به عنوان مثال موسسه های آموزشی، زبان خارجه و … که هدف اصلی که آنها دنبال می کنند استفاده کردن از مزایای شرکت های تجاری نمی باشد ولی سود دهی خودشان را دارند. فردی که اقدام به ثبت موسسه کرده است باید در ابتدا به فکر سود دهی خود از آن موسسه باشد و سپس فعالیت های خود را برای ثبت شروع کند.

باید بدانید که یکی از مهمترین فواید ثبت موسسه این است که از منافع مادی آن استفاده کنید. شما می توانید برای اینکه سو دهی خود را بیشتر کنید مشتریان بیشتری را به سمت موسسه خود جذب کنید و این موضوع هیچ ایرادی ندارد. به تنها چیزی که در این بین بسیار باید توجه داشته باشید این است که از موضوع اصلی فعالیت خود که علمی، ادبی و یا … است نباید دور شوید.  شما می توانید در پایان سال سود دهید خود را از ثبت موسسه ای که انجام داده اید بررسی کنید و در صورتی که این موسسه برای شما سود زیادی داشت به فعالیت خود ادامه دهید در غیر این صورت می توانید آن را منحل کنید. به طور کلی باید بدانید فواید اصلی موسسه ها این است که سوددهی زیادی دارند.

ثبت موسسه

مدارک و شرایط لازم برای ثبت موسسه :

برای ثبت موسسه به مدارک و شرایط خاصی نیاز دارید که باید آنها را به طور کامل فراهم کنید، همانطوری که می دانید تمامی شرکت ها هم برای ثبت باید مدارکی را تحویل دهند که این قانون در مورد ثبت کردن موسسات هم وجود دارد، مدارکی که برای ثبت موسسه باید ارائه شود عبارت است از :

  1. یکی از مهمترین مدارکی که شما برای ثبت کردن موسسه خود باید تحویل دهید اطلاعات خودتان می باشد، شما باید اطلاعاتی در مورد نام و نام خانوادگی، شماره ملی، شماره شناسنامه و … را ارائه دهید. در واقع این مهمترین مدرکی می باشد که باید ارائه شود و بسیاری از افراد به خوبی می دانند که این مدرک از جمله مهمترین مدارک به شمار می رود.

  2. شما باید نام موسسه خود را انتخاب کنید، نام آن را می توانید مانند شرکت های تجاری انتخاب کنید و هیچ ایرادی در این مورد وجود ندارد. بسیاری از افراد نام موسسه خود را در هنگام ثبت موسسه مانند نام شرکت انتخاب می کنند.

  3. باید موضوع فعالیت موسسه را باید به طور کامل تعریف کنید، برخی از موسسه ها فعالیت های آموزشی، علمی و … دارند که در مورد هر یک از آنها که اگر فعالیت می کنید باید آنها را تعریف کنید.

  4. نشانی مرکز اصلی موسسه را باید به طور کامل وارد کنید، اگر موسسه شما شعبه دیگری دارد باید آن را به طور کامل وارد کنید.

  5. سرمایه موسسه را باید در هنگام ثبت موسسه تعیین کنید، شما هر اندازه که سرمایه دارید باید در ابتدا آن را بیان کنید.

  6. اگر شما چندین شریک می باشید باید اسامی و سمت اشخاصی که در موسسه وجود دارد را به طور کامل بیان کنید.

  7. باید آگهی ثبت موسسه خود را در رومه رسمی و کثیرالانتشار ثبت کنید.

  8. از تقاضانامه ثبت کردن موسسه که شرکاء آن را امضاء کرده اند باید دو نسخه آن را تکمیل کنید و آن را ارائه دهید.

  9. اساسنامه موسسه یکی دیگر از مدارک می باشد که باید دو نسخه از آن را تکمیل کنید و تمامی شرکاء باید آن را امضاء کنند.

۱۰ در صورتی که نیاز باشد باید مجوز ثبت موسسه را دریافت کنید و آن را تحویل اداره ثبت موسسه ها دهید.

با ارائه دادن تمامی این مدارک می توانید موسسه خود را به ثبت برسانید.

شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک ثبت فردا مراجعه کنید یا با شماره تماس ۴۳۹۳۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمائید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها