ثبت شرکتها در رومه رسمی

ثبت شرکتها در رومه رسمی موضوعی است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. قبل از اینکه بخواهیم به موضوع ثبت شرکتها در رومه رسمی در کشور عزیزمان ایران بپردازیم لازم است تا در مورد رومه رسمی اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. رومه رسمی یک سازمان و ارگان مربوط به سازمان رسمی قوه قضاییه کشور میباشد  و همچنین شرکت سهامی عام بوده و به این صورت اداره و مدیریت می گردد. با توجه به قانون گذاری هایی که در سال ۱۳۵۲ به صورت قانون مصوب جمهوری اسلامی ایران اعلام شده است ارکان اصلی شرکت در ارگان رومه رسمی مدیرعامل هیئت مدیره مجمع عمومی، بازرسی قانونی و غیره می باشند و همچنین سهام شرکت نیز به صورت کامل و صد در صدی به دولت کشور عزیزمان ایران تعلق داشته و فردی که به عنوان رئیس قوه قضاییه شناخته می شود به عنوان رییس مجمع عمومی شرکت رومه رسمی فعالیت می نماید. در صورتی که شما عزیزان قصد ثبت شرکتها در رومه رسمی را داشته و می‌خواهید با این موضوع آشنا شده و اطلاعات مناسبی در مورد آن به دست بیاورید با ما در ادامه این مقاله همراه باشید:

 

 

درباره رومه رسمی کشور

همانطور که میدانید وظیفه اصلی رومه رسمی کشور چاپ و منتشر نمودن تمامی قوانین و تمامی چیزهایی که درون مجلس مصوب می‌شود و همچنین آیین‌نامه‌ها و و همچنین چیزهایی که در هیئت دولت مصوب می‌شود و آراء وحدت رویه دیوان عالی کشور و همچنین آراء وحدت رویه دیوان عدالت اداری به صورت تمام و کمال می باشد. بر طبق قوانین مذاکراتی که در مجلس شورای اسلامی صورت می‌گیرد باید به صورت تمام و کمال برای مردم علنی می گردد تا همه مردم از این اطلاعات خبردار شوند و علاوه بر این گزارش، به صورت کامل تمامی مذاکرات صورت گرفته در مجلس شورای اسلامی باید از طریق رادیو و رومه رسمی به تمامی مردم اطلاع رسانی گردد. البته در رابطه با این موضوع باید این را بگویم که در شرایط اضطراری و درصورتی که ممکن است برای امنیت کشور مشکل ایجاد گردد می توان به تقاضای رئیس جمهور و یا یکی از وزرا و یا ۱۰ نفر از نمایندگان جلسه می توان این جلسه را به صورت غیرعلنی تشکیل داد یعنی اینکه هر آنچه که درون این جلسه اتفاق می‌افتد به بیرون اطلاع داده نشود و مردم عادی از این رخدادها هیچ اطلاعی پیدا نمایند. البته این نکته را باید بگویم که چیزهایی که در درون جلسه غیر علنی شورا مصوب گردیده است در صورتی معتبر می باشد که تمامی این موضوعات با حضور اعضای شورای نگهبان مورد بررسی قرار گیرد و به تصویب سه چهارم از مجموع نمایندگان شورای نگهبان برسد تا بتوان گفت که این مصوبات به صورت کامل تایید شده است. البته گزارش و مصوبات به وجود آمده در درون این جلسات باید پس از برطرف شدن شرایط اضطراری و آرام گرفتن امنیت در کشور به اطلاع تمامی مردم برسد و همه مردم از این مصوبات و اطلاعات و همچنین گزارشات اطلاع کامل بیابند.

 

 

چگونگی ثبت شرکتها در رومه رسمی

در حالت کلی ثبت شرکتها در رومه رسمی برای اطلاع یافتن تمامی مردم از موارد ثبت شده و همچنین آگهی ها و مفاد شرکت صورت می‌گیرد. البته باید این نکته را بگویبم که برای منتشر نمودن این آگهی‌ها و همچنین اطلاع دادن به مردم از راه های مختلفی مانند فضای مجازی یعنی سایت های خبری و همچنین رومه های متداول و رایج استفاده می‌گردد. به همین دلیل متقاضی که قصد دارد به ثبت شرکتها در رومه رسمی بپردازد باید تمامی هزینه انتشار آگهی و همچنین مندرجات مفاد ثبت شرکتها در رومه رسمی به صورت تمام و کمال به حساب مربوطه واریز نماید و رسید آن را ضمیمه پرونده و اسناد خود نماید و این اسناد و مدارک را به صورت تمام و کمال به اداره

ثبت شرکت ها تسلیم نماید تا بتواند به فرآیند ثبت شرکتها در رومه رسمی بپردازد.

 

بررسی برخی از وظایف و اختیارات ثبت شرکتها در رومه رسمی

ثبت شرکتها در رومه رسمی دارای وظایف و اختیاراتی می‌باشد که در ادامه برخی از این وظایف و اختیارات را به صورت کامل برای شما مورد بررسی قرار خواهیم داد و آنها را به صورت کامل به شما توضیح می دهیم پس در ادامه با ما همراه باشید :

  • از وظایف و اختیارات ثبت شرکتها در رومه رسمی می توان به چاپ و منتشر نمودن برخی از آگهی های قانونی و همچنین قضایی مانند آگهی های مربوط به تاسیس و ثبت شرکتها و یا همچنین ثبت علائم تجاری اشاره نمود.

  • یکی دیگر از وظایف و اختیارات ثبت شرکتها در رومه رسمی درج اطلاعات مربوط به تشکیل شدن و یا منحل شدن انواع شرکت ها می باشد.

  • از دیگر وظایف و اختیارات ثبت شرکتها در رومه رسمی می توان به انتشار خلاصه نامه شرکت‌های خارجی و یا همچنین شعبه های این گونه شرکت‌ها اشاره نمود.

  • یکی دیگر از وظایف و اختیارات ثبت شرکتها در رومه رسمی انتشار آگهی دعوت هیئت بستانکاران می باشد.

 

 

ارسال صورتجلسه مجمع به مرجع ثبت در وجود برخی از دلایل

بر طبق ماده ۱۰۶ در صورتی که مجمع عمومی تصمیم بگیرند و یا اینکه برخی از دلایل وجود داشته باشد افراد باید یک نسخه از صورتجلسه مجمع را به مرجع ثبت

شرکت‌ها ارسال نمایند تا بتوانند فرایند ثبت شرکتها در رومه رسمی را ادامه دهند. مدارک و امور مورد نیاز برای ارسال یک نسخه از صورتجلسه به شرح زیر می باشند:

  • یکی از امور انتخاب مدیران و همچنین بازرس یا بازرسان توسط افراد صاحبان شرکت می باشد.

  • یکی دیگر از امور ارسال تصویر ترامه به مرجع ثبت شرکتها می باشد.

  • یکی دیگر از کارهایی که باید انجام داد این می باشد که صاحبان شرکت باید سرمایه شرکت را افزایش یا کاهش دهند.

  • از دیگر کارهایی که باید انجام داد این میباشد که تغییراتی را در اساسنامه شرکت اعمال نمایند.

  • آخرین موردی که می‌توان گفت انحلال شرکت و یا توضیح نحوه تصفیه شرکت می باشد.

 

شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک  

ثبت فردا مراجعه کنید یا با شماره تماس ۴۳۹۳۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمائید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها